Jak Sportowysklep.pl wyprzedził konkurencję?

Jak Sportowysklep.pl wyprzedził konkurencję?

Success story kampanii, która zdobyła nominacje w prestiżowych międzynarodowych konkursach SEMPO Global Awards i European Search Awards 2016.

Sportowysklep.pl to jedna z marek należących do firmy Szopex Dutkiewicz sp. j., która jest jednym z największych resellerów obuwia sportowego m.in. takich marek jak Adidas, Nike czy Reebok na polskim rynku. Sportowysklep.pl podążając za trendami i potrzebami konsumentów oferuje swoim klientom sprzedaż wielokanałową. Od 2012 roku prowadzimy dla marki działania Paid Search, a nasza współpraca co roku poszerza się o nowe działania.

W ciągu 4 lat współpracy efektywnie realizujemy cele sprzedażowe klienta integrując zarówno działania online, jak i te prowadzone przez klienta off-line. W tym materiale prezentujemy wyniki działań reklamowych prowadzonych w grudniu 2015 roku w wynikach wyszukiwania i sieci reklamowej Google. Celem kampanii była  promocja wielkiej wyprzedaży przedświątecznej  we wszystkich kanałach sprzedaży.

Szczegóły na grafikach poniżej.
Success story można pobrać również tutaj.

Sportowysklep.pl_success_story_6.jpg

Sportowysklep.pl_success_story_2.jpg

Sportowysklep.pl_success_story_5.jpg

Sportowysklep.pl_success_story_8.jpg

Sportowysklep.pl_success_story_9.jpg

Sportowysklep.pl_success_story_4.jpg

Sportowysklep.pl_success_story_1.jpg

Sportowysklep.pl_success_story_3.jpg

Sportowysklep.pl_success_story_7.jpg

Internety mają serce

2 grudnia na Pasażu Schillera przy ulicy Piotrkowskiej szefowie 11 łódzkich firm z branży technologicznej będą rozdawać zupę osobom potrzebującym. To kontynuacja akcji charytatywnej, którą rozpoczął w zeszłym roku Zbigniew Nowicki, dyrektor zarządzający w Bluerank. Honorowy patronat nad wydarzeniem objęła Prezydent Łodzi Hanna Zdanowska.