3 nagrody European Search Awards 2017 dla Bluerank

Rozbiliśmy bank! – tak mówił dyrektor zarządzający Bluerank Zbigniew Nowicki podczas gali rozdania nagród European Search Awards 2017 w Krakowie. Bluerank jako jedyna polska agencja w historii zdobyła aż 3 nagrody, w tym 2 za kampanię realizowaną dla marki Rainbow. Została też najlepszą agencją w kategorii Best Large Integrated Search Agency.

European Search Awards to międzynarodowy konkurs organizowany od 2012 roku. W jury zasiadają światowi eksperci branży SEM, którzy co roku przyznają nagrody najlepszym kampaniom z zakresu marketingu online. W tym roku Bluerank pobił swój rekord nominacji z zeszłego roku i zdobył ich aż 9. Uznanie jury dwukrotnie zdobyła kampania realizowania dla marki Rainbow. Okazała się najlepsza w kategoriach „Best Use Of Search – Travel/Leisure” oraz ,,Innovation – Campaign”.
Bluerank zdobył też nagrodę w wyjątkowo prestiżowej kategorii – Best Large Integrated Search Agency, co oznacza, że jest jedną z najlepszych agencji realizujących projekty w zakresie marketingu online w Europie. Jury doceniło jakość świadczonych usług dla klientów na całym świecie.

Pół roku temu to Google uznał Bluerank za na najlepszą agencję w regionie EMEA, tym bardziej cieszy nas nagroda, która tylko potwierdza najwyższą jakość usług, które świadczymy dla naszych klientów.

mówi Maciej Gałecki, CEO Bluerank

Maciej Gałecki i Zbigniew Nowicki z nagrodą w kategorii Best Large Search Integrated Agency

W tegorocznej edycji konkursu startowało 114 agencji z całej Europy. Bluerank jako jedyna agencja z Polski wróci z Krakowa z nagrodami. Co więcej, jest jedyną agencją w całym konkursie, która zdobyła aż 3 statuetki  - 2 z nich za kampanię realizowaną dla Rainbow – czołowego touroperatora na rynku polskim.

Rozdanie nagród w kategorii Best Large Integrated Search Agency

Agencja skutecznie promuje w Internecie usługi turystyczne, które Rainbow świadczy na całym świecie. Nagrodzona kampania została przeprowadzona z wykorzystaniem nowoczesnych narzędzi w tym DoubleClick.

Współpracujemy z Rainbow od 10 lat. Ta nagroda jest „wisienką na torcie”. Dedykuję ją naszemu klientowi, reprezentowanemu przez Michała Jaworskiego, który jest bardzo otwarty i z ufnością podchodzi do naszych pomysłów. Dlatego osiągamy takie wspaniałe efekty. Dziękuję całemu zespołowi Bluerank. Jesteście najlepsi!

mówiła Aneta Mondry – Gałecka, Performance Marketing Director w Bluerank, która od początku sprawuje nadzór nad realizacją kampanii dla marki Rainbow.

Rozdanie nagród w kategorii Best Large Integrated Search Agency

Bluerank po raz trzeci już został nagrodzony w konkursie European Search Awards. Wcześniej agencja otrzymała statuetki za kampanie realizowane dla marek Mitsubishi i Leroy Merlin.

Lista wszystkich zwycięzców znajduje się tutaj

Search Awards Winners 2017

Zdjęcia z gali

Zwycięzcy w kategorii Best Use of Search Travel/Leisure

Odbiór nagrody w kategorii Best Use of Search Travel/Leisure

Przed rozpoczęciem gali European Search Awards Kraków 2017

European Search Awards 2017_informacja_prasowa.docx

docx | 13,5 KB

3 nagrody .jpg

European_Search_Awards_2017.jpeg

ESA 2017 4.jpg

ESA 2017 5.jpg

ESA 2017 3.jpg

ESA 2017 2.jpg

ESA 2017 1.jpg

ESA 2018: Potrójne zwycięstwo Bluerank

Efekty pracy Bluerank dla Euroloan i Tchibo.pl zostały wczoraj nagrodzone trzema statuetkami European Search Awards. Prestiżowy konkurs wyłania najlepsze europejskie kampanie internetowe. Bluerank, podobnie jak w 2017 roku, ponownie okazał się najlepszą agencją w trzech kategoriach i jedyną z Polski, która otrzymała tak dużą liczbę nagród.
Bluerank Gazelą Biznesu 2017

Bluerank czwarty raz z rzędu znalazł się wśród polskich Gazel Biznesu, czyli najprężniej rozwijających się małych i średnich przedsiębiorstw w Polsce. Według rankingu został liderem branży nowych technologii w województwie łódzkim.
Bluerank zdobył certyfikat Google Optimize

Otrzymany przez Bluerank certyfikat Google Optimize, dotyczy wiedzy z obszaru Digital Analytics i potwierdza umiejętności specjalistów firmy z zakresu przeprowadzania testów na stronach internetowych. Ten i inne certyfikaty produktowe Google stanowią dla Bluerank istotny wyróżnik wśród firm specjalizujących się w analityce internetowej na polskim rynku.
Bluerank pilotuje biznesową e-podróż Rainbow

Konkurs 11. edycji MIXX Awards 2017 wyłonił najlepsze kampanie przygotowywane przez polską branżę digitalową. Brąz w kategorii "Best Use of Technology" zdobyła firma Bluerank za kampanię dla biura podróży Rainbow.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.