Bluerank Certyfikowanym Marketing Partnerem DoubleClick’a

Bluerank Certyfikowanym Marketing Partnerem DoubleClick’a

Bluerank  odebrał Certyfikat Google „DoubleClick Certified Marketing Partner” w kategorii  Data & Measurement. Status partnera został otrzymany w wyniku kilkuetapowego procesu certyfikacji, w którym firma  wykazała się wysokim poziomem wiedzy i efektywności realizowanych działań.

Technologia DoubleClick, w połączeniu z wiedzą i doświadczeniem, zapewnia Bluerank i  marce firmy – Hitspot Media, ponadprzeciętną skuteczność prowadzonych kampanii reklamowych. Świadczą o tym zadowoleni Klienci oraz nagrody: srebrna statuetka MIXX Awards Europe 2017 (Programmatic Advertising), 2 nagrody European Search Awards 2017 w tym "Innovation – Campaign” oraz wyróżnienie w Konkursie Golden Arrow 2017 (Digital Marketing – Innowacja Internetowa).

W naszej opinii to jeden z najważniejszych certyfikatów branżowych i zarazem potwierdzenie naszej wiedzy. Doskonała znajomość technologii DoubleClick pozwala nam na uzyskanie ponadprzeciętnych wyników sprzedażowych dla naszych Klientów. Tę skuteczność potwierdzają także międzynarodowe nagrody.

Zbigniew Nowicki, Managing Director Bluerank

Dwa projekty, które zostały zrealizowane z pomocą technologii DoubleClick niedawno zdobyły nominacje do Google Premier Partner Awards 2017 w kategorii Display Innovation Award (marka Jean Louis David) i Growing Businesses Online Award (marka Rainbow). Gala rozdania nagród odbędzie się 7 września w Dublinie.

Bluerank Partnerem konkursu e-Commerce Polska Awards 2017

Bluerank został partnerem prestiżowego konkursu e-Commerce Polska Awards 2017, organizowanego przez Izbę Gospodarki Elektronicznej. Eksperci firmy oceniać będą zgłoszenia w kategorii „Najlepsze dostosowanie sklepu do sprzedaży wielokanałowej“.
Bluerank as a DoubleClick Certified Marketing Partner

A prestigious Google certification ”DoubleClick Certified Marketing Partner”, has been granted to Bluerank in the category of Data & Measurement. The company demonstartes a high level of effectiveness and extensive knowledge in the area of services provided, which was proved by a multi-stage certification process.
Bluerank z 3 nominacjami do Google Premier Partner Awards 2017

Google ogłosił listę agencji nominowanych w konkursie Google Premier Partner Awards 2017 w regionie EMEA (Europa, Środkowy Wschód, Afryka). Już po raz drugi będzie nagradzał innowacyjne i skuteczne kampanie prowadzone przez agencje na całym świecie. Na liście nominowanych znajduje się 11 agencji z Polski, w tym Bluerank, który zdobył aż 3 nominacje.
Bluerank & Rainbow - liczby, nie domysły. Kampanie reklamowe napędzane danymi

Jak skutecznie promować w Internecie usługi turystyczne z wykorzystaniem nowoczesnych technologii? Kampania Bluerank dla marki Rainbow zdobyła aż 2 nagrody w konkursie European Search Awards 2017 w kategoriach Best Use of Search – Travel/Leisure oraz Innovation/Campaign.

Bluerank as a DoubleClick Certified Marketing Partner