10-lecie Bluerank

10-lecie Bluerank

Taka okazja zdarza się raz na 10 lat! Wyjątkowe wydarzenie wymagało specjalnej oprawy. Nasza ekipa świetnie bawiła się podczas występu Tomasza Jachimka oraz energetycznego koncertu zespołu Power of Trinity.

10 lat minęło jak jeden dzień!
Początkowo Bluerank był małą 3-osobową firmą, obecnie możemy pochwalić się zespołem ponad 50 specjalistów z różnych dziedzin marketingu internetowego. Zaufało nam już ponad 430 klientów z 24 krajów na całym świecie. Do tej pory zdobyliśmy wiele prestiżowych, także międzynarodowych, nagród i wyróżnień. Były to m.in. statuetka European Search Awards, tytuł National Champion w konkursie European Business Awards, Gazela Biznesu oraz wyróżnienie w konkursie Golden Arrow.

Świętujemy nasz jubileusz
Impreza z okazji 10-lecia Bluerank wymagała wyjątkowej oprawy. Tym samym przeżyliśmy prawdziwą gorączkę sobotniej nocy w łódzkiej Scenografii. Imprezę rozpoczęło przemówienie prezesa Macieja Gałeckiego i dyrektora zarządzającego, Zbigniewa Nowickiego. Podziękowali oni wszystkim, którzy przyczynili się do sukcesu Bluerank i zagwarantowali dobrą zabawę. Zapewnili też, że za kolejne 10 lat również spotkamy się w Łodzi, ale równie dobrze może być to łódź podwodna :)

Oj, działo się!
Zabawa zaczęła się na dobre, gdy na scenie pojawił się Tomasz Jachimek, znany stand-uper, który porwał wszystkich swoim wystąpieniem. Poprowadził on również zabawę dla dziesięciu ochotników, którzy wykazując się wiedzą o firmie, walczyli o 4-dniową wycieczkę do Lizbony. Zwieńczeniem wieczoru był niesamowity koncert zespołu Power of Trinity. Wszyscy szaleli zarówno pod sceną, jak i przy barze :)

Ostatecznie bawiliśmy się do białego rana! Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.

04_fot._marta_zajac_profile_biznesu.jpg

bluerank-89.jpg