Rozdanie nagród SEMPO Global Awards już za nami!

Rozdanie nagród SEMPO Global Awards już za nami!

Jesteśmy dumni, że jako jedyna agencja SEM z całego świata zdobyliśmy 2 nominacje w prestiżowym międzynarodowym konkursie SEMPO Global Awards. Podczas uroczystej gali w San Diego, na której reprezentował nas Tomasz Sąsiadek, Client Service Director, finaliści otrzymali statuetki. My otrzymaliśmy aż dwie. Zobaczcie fotorelację.

Nominacje w tym konkursie to dla nas ogromne wyróżnienie! Cieszymy się, że nasze kampanie dla DOZ.pl oraz Sportowysklep.pl zostały zauważone i docenione na arenie międzynarodowej. Uroczyste wręczenie nagród miało miejsce 10 marca 2016r. w San Diego podczas SEMPO Member Forum. Wydarzenie było doskonałą okazją do wymiany doświadczeń i lepszego poznania się członków SEMPO. Tomasz Sąsiadek miał okazję porozmawiać m.in. z Chrisem Boggsem, VP of Programs w SEMPO.

W tym roku komisja zdecydowała się nagrodzić agencje ze Stanów Zjednoczonych. Szczerze gratulujemy tego sukcesu naszym amerykańskim kolegom. Lista laureatów znajduje się tutaj

Liczymy, że w przyszłym roku powrócimy z gali z nagrodą główną!

20160311_130648.jpg

20160310_124225.jpg

20160311_130814.jpg

grafika | 4 MB

20160311_121739.jpg

20160311_130904.jpg

grafika | 4 MB

20160311_131142.jpg

20160311_123046.jpg

Bluerank z 6 nominacjami do Oskarów branży internetowej

Agencja Bluerank po raz kolejny wyróżniona za granicą. Tym razem otrzymała aż 6 nominacji w ważnym i prestiżowym konkursie European Search Awards, nagradzającym najlepsze kampanie marketingu online. O tym, czy Bluerank powtórzy swój wielki sukces z 2014 roku, kiedy to otrzymał statuetkę za kampanię dla marki Mitsubishi, przekonamy się 4 maja.