Szkiełko i oko na internet. Krosno Glass rozszerza współpracę z Bluerank

Krosno Glass S.A.  - jeden z największych w Polsce producentów szkła użytkowego, właściciel marki KROSNO, inwestuje w wizerunek w sieci. Po relaunchu i dużej rewolucji portfolio przyszedł czas na inwestycje w AdWords i SEO. Firma rozszerzyła umowę o współpracy z Bluerank, agencją o specjalizacji digital marketing.
Bluerank ubiera markę Gatta w internety

Polska marka, która od 25 lat oferuje kobietom wyroby pończosznicze, bieliznę, stroje sportowe oraz kąpielowe, inwestuje w działalność e-commerce. Bluerank od roku odpowiada za zwiększenie sprzedaży w tym obszarze, prowadząc kampanie SEO i AdWords.
Denley podbija Europę z Bluerank

Dzięki skutecznym działaniom z zakresu SEO/SEM na rynku polskim, Denley planuje ekspansję zagraniczną. Pod marką Bolf już pozyskuje klientów w innych europejskich krajach. Za działania promocyjne dla marki zagranicą, podobnie jak na rynku polskim, odpowiada agencja Bluerank.
Bluerank promuje Herbalife w Internecie

Marka Herbalife chce aktywnie promować swoją obecność online, dlatego zdecydowała się na realizację kampanii z wykorzystaniem Google AdWords. Działania prowadzi agencja Bluerank.
Bluerank stawia na raporty online

6 kluczowych wskaźników dla biznesu z różnych narzędzi w jednym miejscu – wystarczy zalogować się raz, by mieć dostęp do nich wszystkich. Informacje są opatrzone komentarzami ekspertów spersonalizowanymi pod kątem biznesu, którego dotyczą. To nowe innowacyjne narzędzie autorstwa agencji Bluerank, która na co dzień zajmuje się realizacją kampanii z zakresu marketingu online dla dużych marek w Polsce i na świecie. Produkt został nominowany do międzynarodowej nagrody European Search Awards 2017 w 2 kategoriach.
Bluerank dla marki Promedica24 w Internecie

Lider rynku usług opieki domowej w Europie – Promedica24 – zdecydował się powierzyć agencji Bluerank prowadzenie działań z zakresu SEO i content marketingu.
Bluerank wspiera Tour de Pologne

Miło nam ogłosić, że do klientów Bluerank dołączył Tour de Pologne. Bluerank będzie odpowiedzialny za realizację kampanii w sieci reklamowej Google.
Bluerank we współpracy z Google edukuje branżę finansową

Coraz więcej osób za pośrednictwem Internetu poszukuje informacji na temat produktów i usług bankowych czy ubezpieczeniowych. W odpowiedzi na panujące trendy agencja Bluerank przy wsparciu Google stworzyła program Hossa w Internecie dedykowany podmiotom z branży finansowej, które chcą rozwijać biznes online.
Kampanie Bluerank po raz kolejny nominowane w międzynarodowym konkursie!

Bluerank, jako jedyna agencja SEM z całego świata, otrzymała 2 nominacje w konkursie SEMPO Global Awards. Jury doceniło kampanie, które przeprowadziliśmy w zeszłym roku dla serwisów Sportowysklep.pl oraz DOZ.pl. Ostateczne wyniki poznamy 10 marca w trakcie Forum w San Diego.
Bluerank partnerem VTEX w Polsce i regionie CEE

Globalny lider innowacji w zakresie dostarczania usług dla e-commerce rozszerza terytorialny zakres swoich działań o kolejne regiony Europy i Polskę. Bluerank wesprze międzynarodową ekspansję firmy jako oficjalny partner.
Szkiełko i oko na internet. Krosno Glass rozszerza współpracę z Bluerank

Bluerank ubiera markę Gatta w internety

Denley podbija Europę z Bluerank

Bluerank promuje Herbalife w Internecie

Bluerank stawia na raporty online

Bluerank dla marki Promedica24 w Internecie

Bluerank wspiera Tour de Pologne

Bluerank we współpracy z Google edukuje branżę finansową

Kampanie Bluerank po raz kolejny nominowane w międzynarodowym konkursie!

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.