Kampanie Bluerank po raz kolejny nominowane w międzynarodowym konkursie!

Bluerank, jako jedyna agencja SEM z całego świata, otrzymała 2 nominacje w konkursie SEMPO Global Awards. Jury doceniło kampanie, które przeprowadziliśmy w zeszłym roku dla serwisów Sportowysklep.pl oraz DOZ.pl. Ostateczne wyniki poznamy 10 marca w trakcie Forum w San Diego.
10 naszych klientów w raporcie SEO 2015

Jesteśmy dumni, że nasi klienci zajęli wysokie miejsca w najnowszym raporcie SEO "Liderzy swoich branż". Aż 8 z nich znalazło się w czołowej trójce w swoich kategoriach.
Jak podbić Internet dzięki DoubleClick? Kampania Rainbow i Bluerank [WYWIAD]

Kampania Bluerank dla Rainbow okazała się bardzo skuteczna i interesująca, stąd będzie prezentowana podczas tegorocznego MIXX Awards & Conference. O współpracy, celach kampanii, jej realizacji i efektach opowiadają Michał Jaworski, Dyrektor ds. e-commerce w Rainbow i Jarosław Miszczak, Key Account Manager w Bluerank.
Bluerank i Yamaha nabierają prędkości w Google

Kampanie w Internecie są w stanie skutecznie zwiększać konwersję w sklepach stacjonarnych. Dotyczy to mocno branży motoryzacyjnej.
Stena Line liderem w Google wśród operatorów promowych

W ciągu ostatniego roku największy operator promowy w Polsce, Stena Line, odnotował znaczący wzrost widoczności w Google, wyprzedzając tym samym swoich konkurentów. Działania z zakresu Search Engine Optimization dla Stena Line prowadzi agencja Bluerank.
Bluerank poszerza współpracę z Rainbow Tours w zakresie DoubleClick Digital Marketing

Lider branży turystycznej w Polsce, Rainbow Tours, po raz kolejny wybrał współpracę z Bluerank. Tym razem powierzył agencji realizację kampanii reklamowych display z wykorzystaniem technologii DoubleClick. Oferty na obsługę złożyło kilka dużych agencji i domów mediowych.
Bluerank we współpracy z Google edukuje branżę finansową

Coraz więcej osób za pośrednictwem Internetu poszukuje informacji na temat produktów i usług bankowych czy ubezpieczeniowych. W odpowiedzi na panujące trendy agencja Bluerank przy wsparciu Google stworzyła program Hossa w Internecie dedykowany podmiotom z branży finansowej, które chcą rozwijać biznes online.
Kampanie Bluerank po raz kolejny nominowane w międzynarodowym konkursie!

10 naszych klientów w raporcie SEO 2015

Jak podbić Internet dzięki DoubleClick? Kampania Rainbow i Bluerank [WYWIAD]

Bluerank i Yamaha nabierają prędkości w Google

Stena Line liderem w Google wśród operatorów promowych

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.