SEO Kayak Camp 2016, czyli integracja działów SEO i COPY

W zeszły weekend nasze działy SEO i COPY integrowały się podczas wyjazdu na kajaki. Bawili się wspaniale.
Bluerank z tytułem Premier Google Partner

Google przyznał agencji Bluerank wyjątkowy status Premier Google Partner. Oznacza to, że Bluerank znajduje się w wąskim gronie 40 agencji marketingu online, które Google uznaje za najlepsze w Polsce.
Pracownicy łódzkich firm pomagają ratować życie

29 czerwca 2016 r. pod budynkiem MediaHub w godz. 9.00 – 12.00 przy ulicy Łąkowej 29 w Łodzi odbędzie się zbiórka krwi. Udział w akcji zadeklarowali pracownicy łódzkich firm mieszczących się w biurowcu. Pomysłodawcą wydarzenia jest agencja Bluerank, która już wielokrotnie udowodniła, że pomaganie ma we krwi.
Konferencja prasowa z udziałem Pani Prezydent Łodzi Hanny Zdanowskiej

Dziś w naszym biurze mieliśmy wyjątkowego gościa. Odwiedziła nas Pani Prezydent Łodzi Hanna Zdanowska. Na konferencji prasowej nie zabrakło także głównych przedstawicieli łódzkich mediów. Zachęcamy do obejrzenia fotorelacji.
Rusza cykl śniadań biznesowych dla branży e-commerce

Właściciele e-commerce będą mogli wymienić się doświadczeniami z ekspertami z branży. 13 maja rozpoczyna się cykl śniadań biznesowych E-commerce Breakfast skierowanych do właścicieli e-commerce, którzy chcą rozwijać swój biznes w zakresie marketingu online. Pierwsze spotkanie odbędzie się w Sopocie.
Łódzka firma internetowa edukuje studentów na Politechnice Łódzkiej

Już 29 kwietnia br. w Katedrze Mikroelektronik i Technik Informatycznych Politechniki Łódzkiej odbędzie się pierwsza Łódzka Konferencja SEO. Partnerem merytorycznym wydarzenia jest Bluerank – łódzka agencja marketingu online, a bezpośrednim inicjatorem konferencji jest jeden z jej pracowników, który podjął się wyzwania wspólnie z wykładowcą Politechniki Łódzkiej.
Google Analytics 360 Suite po raz pierwszy w Polsce na Blueffect

Już 19 kwietnia w Warszawie odbędzie się V Kongres Efektywności Blueffect. Przy okazji eventu po raz pierwszy w Polsce będzie przedstawiony nowy produkt Google Analytics 360 Suite. Wydarzenie we współpracy z Google organizuje agencja Bluerank – reseller usług premium Google.
Integracja działu Paid Search

W zeszły piątek, dziewczyny i chłopaki z działu Paid Search wzięli udział w warsztatach kulinarnych w Baccaro na Piotrkowskiej. Bawili się wyśmienicie :)
Bluerank stawia na nowoczesną kulturę organizacyjną

W związku z dynamicznym rozwojem firmy i nowymi inwestycjami Bluerank nawiązał współpracę z Izą Klat, która posiada wieloletnie doświadczenie m.in. w zakresie budowania relacji w organizacji i w biznesie. Przez ostatnie 7 lat rozwijała swoje umiejętności w Google. Wspólne działania rozpoczęły się w listopadzie. Właśnie dobiega końca pierwsza faza projektu.
Katarzyna Kostacińska marketing managerem w Bluerank

Jedna z wiodących agencji marketingu online w Europie wzmacnia zespół. Katarzyna Kostacińska objęła funkcję szefa działu marketingu w Bluerank. Jest odpowiedzialna za tworzenie i realizację strategii marketingowej agencji w Polsce i za granicą.
SEO Kayak Camp 2016, czyli integracja działów SEO i COPY

Bluerank z tytułem Premier Google Partner

Pracownicy łódzkich firm pomagają ratować życie

Konferencja prasowa z udziałem Pani Prezydent Łodzi Hanny Zdanowskiej