Bluerank stawia na nowoczesną kulturę organizacyjną

W związku z dynamicznym rozwojem firmy i nowymi inwestycjami Bluerank nawiązał współpracę z Izą Klat, która posiada wieloletnie doświadczenie m.in. w zakresie budowania relacji w organizacji i w biznesie. Przez ostatnie 7 lat rozwijała swoje umiejętności w Google. Wspólne działania rozpoczęły się w listopadzie. Właśnie dobiega końca pierwsza faza projektu.
Success can be optimized - poznaj historię Bluerank!

Maciej Gałecki jurorem w konkursie Bizneswoman Roku 2015

Już 25 lutego poznamy Polkę, która zdaniem reprezentantów największych firm w Polsce otrzyma tytuł Bizneswoman Roku 2015. W kapitule konkursu zasiada między innymi Maciej Gałecki, CEO Bluerank.
Bluechallenge 2015 zakończony!

Nasza rywalizacja dobiegła końca. Udało nam się zebrać 2986 zł dla dzieci z Fundacji Gajusz. Liczymy, że ta kwota w kolejnym roku będzie jeszcze większa.
Bluerank wspólnie z Internet Ventures inwestuje w Prowly

Polskie Prowly, platforma SaaS wspierająca komunikację Public Relations firm i marek, pozyskało 4,5 mln zł finansowania na ekspansję zagraniczną. Wsparcie w tym zakresie zapewniają Bluerank i Internet Ventures FIZ – fundusz z udziałem Krajowego Funduszu Kapitałowego.
Bluerank walczy o prestiżowy tytuł Ruban d'Honneur

Po zdobyciu tytułu National Champion Poland, nadszedł czas, by Bluerank zawalczył o kolejne trofea w konkursie European Business Awards. Agencja ubiega się o tytuł Ruban d'Honneur, a także nagrodę publiczności - National Public Champion. W tym celu Bluerank przygotował spot konkursowy, na który internauci już mogą oddawać głosy.
Pomóż nam wygrać!

Ruszył kolejny etap konkursu European Business Awards 2015/2016. Jako National Champion Poland walczymy o zdobycie nagrody publiczności. Głosować można do 26 lutego 2016 r. Liczymy na Wasze wsparcie!
Bluerank po raz kolejny nagrodzony Gazelą Biznesu

Nie zwalniamy tempa! Ponownie znaleźliśmy się w gronie najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm według rankingu Gazele Biznesu opublikowanego przez „Puls Biznesu”.
Rok 2015 w Bluerank

To był bardzo intensywny rok! Zdobyliśmy prestiżowe wyróżnienia w krajowych i międzynarodowych konkursach. Przybyło nam 65 nowych klientów, a nasz zespół powiększył się o 13 specjalistów. Liczymy, że moc będzie z nami także w kolejnym, 2016 roku!
Integracja działu Paid Search

W zeszły piątek, dziewczyny i chłopaki z działu Paid Search wzięli udział w warsztatach kulinarnych w Baccaro na Piotrkowskiej. Bawili się wyśmienicie :)
Bluerank stawia na nowoczesną kulturę organizacyjną

Success can be optimized - poznaj historię Bluerank!

Maciej Gałecki jurorem w konkursie Bizneswoman Roku 2015

Bluechallenge 2015 zakończony!

Bluerank wspólnie z Internet Ventures inwestuje w Prowly

Bluerank walczy o prestiżowy tytuł Ruban d'Honneur

Pomóż nam wygrać!

Bluerank po raz kolejny nagrodzony Gazelą Biznesu

Rok 2015 w Bluerank

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.