Pomóż nam wygrać!

Ruszył kolejny etap konkursu European Business Awards 2015/2016. Jako National Champion Poland walczymy o zdobycie nagrody publiczności. Głosować można do 26 lutego 2016 r. Liczymy na Wasze wsparcie!
Bluerank po raz kolejny nagrodzony Gazelą Biznesu

Nie zwalniamy tempa! Ponownie znaleźliśmy się w gronie najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm według rankingu Gazele Biznesu opublikowanego przez „Puls Biznesu”.
Rok 2015 w Bluerank

To był bardzo intensywny rok! Zdobyliśmy prestiżowe wyróżnienia w krajowych i międzynarodowych konkursach. Przybyło nam 65 nowych klientów, a nasz zespół powiększył się o 13 specjalistów. Liczymy, że moc będzie z nami także w kolejnym, 2016 roku!
Bluerank poczęstował zupą potrzebujących

4 grudnia od godziny 11:00 można było nas spotkać na Pasażu Schillera przy Piotrkowskiej w Łodzi. Zbigniew Nowicki, nasz dyrektor zarządzający, podjął wyzwanie, które rzucili mu internauci.
Maciej Gałecki w konkursie Menedżer Roku Regionu Łódzkiego 2015

10-lecie Bluerank

Taka okazja zdarza się raz na 10 lat! Wyjątkowe wydarzenie wymagało specjalnej oprawy. Nasza ekipa świetnie bawiła się podczas występu Tomasza Jachimka oraz energetycznego koncertu zespołu Power of Trinity.
Bluerank partnerem pierwszego w Polsce biegu dla branży e-commerce!

19 września 2015 roku odbył się w Warszawie pierwszy bieg branży e-commerce - BIEGw.net. Nie zabrakło tam również i naszej ekipy! Dzięki naszemu wsparciu napojów izotonicznych i wody dla biegaczy nie zabrakło. Atmosfera, pogoda, miejsce i doping również dopisały. Z chęcią pojawimy się tam za rok! Poniżej fotorelacja.
Kolejna konferencja Bluerank w siedzibie Google

Obecnie każda firma, która chce zostać liderem w swojej branży, powinna interesować się najnowszymi trendami. Tematem, którym aktualnie interesuje się większość marketerów jest mobile. Dobre praktyki w tym zakresie przedstawią specjaliści Bluerank 21 września w siedzibie Google w Warszawie.
Nasze dwie sztafety na Łódź Business Run 2015!

Kolejny występ na Łódź Business Run możemy zaliczyć do udanych! Dodaliśmy swoją cegiełkę na poczet Fundacji im. Jaśka Meli "Poza Horyzonty". W naszej strefie relaksu poznaliśmy wielu bardzo fajnych ludzi, którzy chcieli się orzeźwić naszymi Bluepowerami!
Bluerank walczy o prestiżowy tytuł Ruban d'Honneur

Po zdobyciu tytułu National Champion Poland, nadszedł czas, by Bluerank zawalczył o kolejne trofea w konkursie European Business Awards. Agencja ubiega się o tytuł Ruban d'Honneur, a także nagrodę publiczności - National Public Champion. W tym celu Bluerank przygotował spot konkursowy, na który internauci już mogą oddawać głosy.
Pomóż nam wygrać!

Bluerank po raz kolejny nagrodzony Gazelą Biznesu

Rok 2015 w Bluerank

Bluerank poczęstował zupą potrzebujących

Maciej Gałecki w konkursie Menedżer Roku Regionu Łódzkiego 2015

10-lecie Bluerank

Bluerank partnerem pierwszego w Polsce biegu dla branży e-commerce!

Kolejna konferencja Bluerank w siedzibie Google

Nasze dwie sztafety na Łódź Business Run 2015!

Bądźmy w kontakcie

Dowiedz się pierwszy, co słychać w Bluerank