Bluerank partnerem pierwszego w Polsce biegu dla branży e-commerce!

19 września 2015 roku odbył się w Warszawie pierwszy bieg branży e-commerce - BIEGw.net. Nie zabrakło tam również i naszej ekipy! Dzięki naszemu wsparciu napojów izotonicznych i wody dla biegaczy nie zabrakło. Atmosfera, pogoda, miejsce i doping również dopisały. Z chęcią pojawimy się tam za rok! Poniżej fotorelacja.
Kolejna konferencja Bluerank w siedzibie Google

Obecnie każda firma, która chce zostać liderem w swojej branży, powinna interesować się najnowszymi trendami. Tematem, którym aktualnie interesuje się większość marketerów jest mobile. Dobre praktyki w tym zakresie przedstawią specjaliści Bluerank 21 września w siedzibie Google w Warszawie.
Nasze dwie sztafety na Łódź Business Run 2015!

Kolejny występ na Łódź Business Run możemy zaliczyć do udanych! Dodaliśmy swoją cegiełkę na poczet Fundacji im. Jaśka Meli "Poza Horyzonty". W naszej strefie relaksu poznaliśmy wielu bardzo fajnych ludzi, którzy chcieli się orzeźwić naszymi Bluepowerami!
Wyjazd w pełni integracyjny. Dobry przykład z Łodzi!

Nie tak dawno było głośno o dwóch chińskich firmach, z których jedna wysłała 6400 pracowników na wycieczkę do Francji, a druga 12700 osób do Tajlandii. W Polsce nie było jeszcze słychać o tak spektakularnych przedsięwzięciach, a 95% wyjazdów integracyjnych trwa przeważnie 1-2 dni*. Można jednak znaleźć przykłady dłuższych wyjazdów, które kończą się sukcesem. Na takie wycieczki od 3 lat jeździ zespół Bluerank – jednej z najlepszych agencji SEO/SEM w Polsce z siedzibą w Łodzi.
Najlepsze kampanie w Europie na ADworld Experience

Już 16 i 17 kwietnia 2015 roku w Bolonii we Włoszech, Zbigniew Nowicki będzie reprezentował Bluerank podczas AdWorld Experience, konferencji promującej najlepsze kampanie online w Europie.
Czy polskie agencje mają szansę na europejskie nagrody?

Bluerank i Performics kolejny raz wyróżnione wśród najlepszych agencji w konkursie European Search Awards 2015. Bluerank otrzymał nominację w trzech z 24 kategorii.
10-lecie Bluerank

Taka okazja zdarza się raz na 10 lat! Wyjątkowe wydarzenie wymagało specjalnej oprawy. Nasza ekipa świetnie bawiła się podczas występu Tomasza Jachimka oraz energetycznego koncertu zespołu Power of Trinity.
Bluerank partnerem pierwszego w Polsce biegu dla branży e-commerce!

Kolejna konferencja Bluerank w siedzibie Google

Nasze dwie sztafety na Łódź Business Run 2015!

Wyjazd w pełni integracyjny. Dobry przykład z Łodzi!

Najlepsze kampanie w Europie na ADworld Experience

Czy polskie agencje mają szansę na europejskie nagrody?

Bądźmy w kontakcie

Dowiedz się pierwszy, co słychać w Bluerank