Nasze dwie sztafety na Łódź Business Run 2015!

Kolejny występ na Łódź Business Run możemy zaliczyć do udanych! Dodaliśmy swoją cegiełkę na poczet Fundacji im. Jaśka Meli "Poza Horyzonty". W naszej strefie relaksu poznaliśmy wielu bardzo fajnych ludzi, którzy chcieli się orzeźwić naszymi Bluepowerami!
Wyjazd w pełni integracyjny. Dobry przykład z Łodzi!

Nie tak dawno było głośno o dwóch chińskich firmach, z których jedna wysłała 6400 pracowników na wycieczkę do Francji, a druga 12700 osób do Tajlandii. W Polsce nie było jeszcze słychać o tak spektakularnych przedsięwzięciach, a 95% wyjazdów integracyjnych trwa przeważnie 1-2 dni*. Można jednak znaleźć przykłady dłuższych wyjazdów, które kończą się sukcesem. Na takie wycieczki od 3 lat jeździ zespół Bluerank – jednej z najlepszych agencji SEO/SEM w Polsce z siedzibą w Łodzi.
Najlepsze kampanie w Europie na ADworld Experience

Już 16 i 17 kwietnia 2015 roku w Bolonii we Włoszech, Zbigniew Nowicki będzie reprezentował Bluerank podczas AdWorld Experience, konferencji promującej najlepsze kampanie online w Europie.
Czy polskie agencje mają szansę na europejskie nagrody?

Bluerank i Performics kolejny raz wyróżnione wśród najlepszych agencji w konkursie European Search Awards 2015. Bluerank otrzymał nominację w trzech z 24 kategorii.
Kolejna konferencja Bluerank w siedzibie Google

Obecnie każda firma, która chce zostać liderem w swojej branży, powinna interesować się najnowszymi trendami. Tematem, którym aktualnie interesuje się większość marketerów jest mobile. Dobre praktyki w tym zakresie przedstawią specjaliści Bluerank 21 września w siedzibie Google w Warszawie.
Nasze dwie sztafety na Łódź Business Run 2015!

Wyjazd w pełni integracyjny. Dobry przykład z Łodzi!

Najlepsze kampanie w Europie na ADworld Experience

Czy polskie agencje mają szansę na europejskie nagrody?

Bądźmy w kontakcie

Dowiedz się pierwszy, co słychać w Bluerank