Bluerank najlepszy według Google

Wczoraj w Dublinie Google nagrodził najlepszych z najlepszych. 145 agencji z 32 krajów walczyło o 8 nagród. Aż dwie statuetki przyjadą do Łodzi. W kategorii Display Performance Award najlepsza okazała się kampania Bluerank realizowana dla marki Smyk. Agencja została też nagrodzona w najbardziej prestiżowej kategorii konkursu - Oustanding Premier Partner Award. Statuetki w Dublinie odebrali CEO Bluerank Maciej Gałecki oraz dyrektor zarządzający Zbigniew Nowicki.
Bluerank ma dobre serce i wyróżnienie w konkursie Wiosło CSR 2016

Firmy z Łodzi wiele razy już pokazały, że mają dobre serce. Na ich tle znacząco wyróżnia się Bluerank. Agencja otrzymała wyróżnienie w konkursie „Wiosło CSR 2016” organizowanym przez Gazetę Wyborczą, a jej osiągnięcia na polu pomocy potrzebującym zostały uwzględnione w ,,Raporcie o społecznej odpowiedzialności biznesu w województwie łódzkim”. Wyróżnienie odebrał dyrektor zarządzający Bluerank Zbigniew Nowicki podczas Europejskiego Forum Gospodarczego – Łódzkie 2016.
Bluerank z 6 nominacjami do Premier Partner Performance Awards 2016

Agencja Bluerank po raz kolejny nominowana w międzynarodowym konkursie. Tym razem to Google rozdaje nagrody za najlepsze kampanie marketingu online. Gigant z Mountain View właśnie ogłosił listę nominowanych agencji, które zawalczą o Premier Partner Performance Awards 2016 w 8 kategoriach. Bluerank jest jedyną agencją w całym konkursie, która zdobyła rekordową liczbę 6 nominacji. Uroczysta gala Google Partners Accelerate 2016 odbędzie się 5 grudnia br. w Dublinie.
Bluerank z Nagrodą Gospodarczą Wojewody Łódzkiego

Agencja Bluerank została uznana za najlepszą firmę w tegorocznej edycji konkursu ,,Nagroda Gospodarcza Wojewody Łódzkiego". Zwyciężyła w kategorii mikro i małych przedsiębiorstw. Nagrodę odebrał prezes Bluerank Maciej Gałecki podczas uroczystej gali w Bełchatowie.
Bluerank is Ready to Rock

13 maja w Berlinie odbyło się podsumowanie konkursu Ready to Rock organizowanego przez Google dla agencji zrzeszonych w programie Google Partners. W wydarzeniu wzięło udział 150 agencji z całej Europy. Bluerank został nagrodzony statuetką ,,Competition Winner 2015".
Bluerank najlepszy w Europie!

Bluerank znowu triumfuje. Jako jedyna polska agencja otrzymała Oskara branży internetowej - statuetkę European Search Awards. Tym razem najlepsza okazała się kampania content marketingowa realizowana dla Leroy Merlin. Nagrodę odebrał Maciej Gałecki, CEO Bluerank, podczas uroczystej gali w Paryżu.
Bluerank z 6 nominacjami do Oskarów branży internetowej

Agencja Bluerank po raz kolejny wyróżniona za granicą. Tym razem otrzymała aż 6 nominacji w ważnym i prestiżowym konkursie European Search Awards, nagradzającym najlepsze kampanie marketingu online. O tym, czy Bluerank powtórzy swój wielki sukces z 2014 roku, kiedy to otrzymał statuetkę za kampanię dla marki Mitsubishi, przekonamy się 4 maja.
Rozdanie nagród SEMPO Global Awards już za nami!

Jesteśmy dumni, że jako jedyna agencja SEM z całego świata zdobyliśmy 2 nominacje w prestiżowym międzynarodowym konkursie SEMPO Global Awards. Podczas uroczystej gali w San Diego, na której reprezentował nas Tomasz Sąsiadek, Client Service Director, finaliści otrzymali statuetki. My otrzymaliśmy aż dwie. Zobaczcie fotorelację.
Bluerank uhonorowany tytułem National Champion konkursu European Business Awards

Agencja Bluerank, jako jedyna polska firma z branży internetowej, uzyskała tytuł National Champion w jednym z najbardziej prestiżowych międzynarodowych konkursów – European Business Awards 2015. Oznacza to, że Bluerank w ocenie jury jest jedną z najbardziej innowacyjnych firm w Europie.
Bluerank po raz kolejny z Gazelą Biznesu

Jesteśmy w czołówce najbardziej dynamicznie rozwijających się firm w Polsce według rankingu Gazele Biznesu 2016.
Bluerank najlepszy według Google

Bluerank ma dobre serce i wyróżnienie w konkursie Wiosło CSR 2016

Bluerank z 6 nominacjami do Premier Partner Performance Awards 2016

Bluerank z Nagrodą Gospodarczą Wojewody Łódzkiego

Bluerank is Ready to Rock

Bluerank najlepszy w Europie!

Bluerank z 6 nominacjami do Oskarów branży internetowej

Rozdanie nagród SEMPO Global Awards już za nami!

Bądźmy w kontakcie

Dowiedz się pierwszy, co słychać w Bluerank