Rozdanie nagród SEMPO Global Awards już za nami!

Jesteśmy dumni, że jako jedyna agencja SEM z całego świata zdobyliśmy 2 nominacje w prestiżowym międzynarodowym konkursie SEMPO Global Awards. Podczas uroczystej gali w San Diego, na której reprezentował nas Tomasz Sąsiadek, Client Service Director, finaliści otrzymali statuetki. My otrzymaliśmy aż dwie. Zobaczcie fotorelację.
Bluerank uhonorowany tytułem National Champion konkursu European Business Awards

Agencja Bluerank, jako jedyna polska firma z branży internetowej, uzyskała tytuł National Champion w jednym z najbardziej prestiżowych międzynarodowych konkursów – European Business Awards 2015. Oznacza to, że Bluerank w ocenie jury jest jedną z najbardziej innowacyjnych firm w Europie.
Bluerank nagrodzony w konkursie Google

Bluerank został nagrodzony przez Google w konkursie Ready to Rock – Rock the World. Celem konkursu było wyróżnienie agencji, które w drugim kwartale 2015 roku osiągnęły największą dynamikę wzrostu.
3 nominacje Bluerank w European Search Awards 2015!

Bluerank po raz czwarty z rzędu został wyróżniony wśród najlepszych w konkursie European Search Awards 2015. Agencja otrzymała nominację w trzech z 24 kategorii.
Bluerank został Gazelą Biznesu 2014

Agencja Bluerank, która była zgłoszona do rankingu po raz pierwszy, spełniła wszystkie wymagane kryteria i znalazła się w gronie najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm w Polsce.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.