Bluerank z 6 nominacjami do Oskarów branży internetowej

Agencja Bluerank po raz kolejny wyróżniona za granicą. Tym razem otrzymała aż 6 nominacji w ważnym i prestiżowym konkursie European Search Awards, nagradzającym najlepsze kampanie marketingu online. O tym, czy Bluerank powtórzy swój wielki sukces z 2014 roku, kiedy to otrzymał statuetkę za kampanię dla marki Mitsubishi, przekonamy się 4 maja.
Rozdanie nagród SEMPO Global Awards już za nami!

Jesteśmy dumni, że jako jedyna agencja SEM z całego świata zdobyliśmy 2 nominacje w prestiżowym międzynarodowym konkursie SEMPO Global Awards. Podczas uroczystej gali w San Diego, na której reprezentował nas Tomasz Sąsiadek, Client Service Director, finaliści otrzymali statuetki. My otrzymaliśmy aż dwie. Zobaczcie fotorelację.
Bluerank uhonorowany tytułem National Champion konkursu European Business Awards

Agencja Bluerank, jako jedyna polska firma z branży internetowej, uzyskała tytuł National Champion w jednym z najbardziej prestiżowych międzynarodowych konkursów – European Business Awards 2015. Oznacza to, że Bluerank w ocenie jury jest jedną z najbardziej innowacyjnych firm w Europie.
Bluerank nagrodzony w konkursie Google

Bluerank został nagrodzony przez Google w konkursie Ready to Rock – Rock the World. Celem konkursu było wyróżnienie agencji, które w drugim kwartale 2015 roku osiągnęły największą dynamikę wzrostu.
3 nominacje Bluerank w European Search Awards 2015!

Bluerank po raz czwarty z rzędu został wyróżniony wśród najlepszych w konkursie European Search Awards 2015. Agencja otrzymała nominację w trzech z 24 kategorii.
Bluerank został Gazelą Biznesu 2014

Agencja Bluerank, która była zgłoszona do rankingu po raz pierwszy, spełniła wszystkie wymagane kryteria i znalazła się w gronie najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm w Polsce.
Bluerank najlepszy w Europie!

Bluerank znowu triumfuje. Jako jedyna polska agencja otrzymała Oskara branży internetowej - statuetkę European Search Awards. Tym razem najlepsza okazała się kampania content marketingowa realizowana dla Leroy Merlin. Nagrodę odebrał Maciej Gałecki, CEO Bluerank, podczas uroczystej gali w Paryżu.
Bluerank z 6 nominacjami do Oskarów branży internetowej

Rozdanie nagród SEMPO Global Awards już za nami!

Bluerank nagrodzony w konkursie Google

3 nominacje Bluerank w European Search Awards 2015!

Bluerank został Gazelą Biznesu 2014

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.